Ebook “De 5 oefeningen om jouw paard soepel te houden”

Als je net even dat stapje extra wilt nemen om jouw doel te bereiken..


En dat is soms een uitdaging, want soms gebeuren er dingen waar we geen invloed op hebben ;). Met als resultaat dat jouw paard toch niet altijd zo soepel met rijden is als jij graag zou willen. Terwijl je weet dat hij het wel kan!

In mijn GRATIS E-book deel ik kort en bondig 5 praktische oefeningen om jouw paard soepel te houden. Vraag hem nu gelijk aan en begin vandaag nog om deze oefeningen aan jouw dagelijkse routine toe te voegen. Het is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe dus laat mij jou verder helpen.


Downloaden maar!
Image
Een happy althlete vraagt om meer dan alleen de juiste training, voeding en huisvesting!

Tijdens mijn opleiding tot natuurgeneeskundige was ik op zoek naar een leerpaard - een paard waarmee ik tijdens de opleiding alle lesstof kon oefenen. Al snel kwam Heaven op mijn pad, zij besloot dat het tijd was om mij deze lessen te leren.

Al snel kwam ik erachter dat ze niet helemaal oké bewoog. Ik dacht nog het zal vast liggen aan het feit dat het een gangenpaard is. Niets bleek minder waar, helaas had ze een aantal blijvende blessures die helaas nooit meer helemaal over zouden gaan.
 
Ik twijfelde over of dit het einde voor ons was. Ik kan toch niet een paard met pijn laten staan? Door mijn opleiding heb ik geleerd om mijn oogkleppen af te doen en te kijken wat er wel mogelijk is. Ik kwam er al snel achter dat er zoveel meer is dan het reguliere circuit en dat mijn paard zeker nog niet "uitbehandeld" is. Nu, jaren later, geniet ze van haar vervroegde pensioen. 

Alle mooie lessen heb ik niet voor niets geleerd. In ieder geval niet om alleen op mijn eigen paarden toe te passen. Ik gun ze jou ook. Daarom heb ik 5 van mijn waardevolle oefeningen voor je uitgewerkt. Ik wil je veel succes wensen met het toepassen ervan!


 
Dus ben jij klaar met hoe het nu is? Maar weet je niet waar je moet beginnen?

Vraag dan direct mijn nieuwe e-book aan waarin ik kort maar krachtig 5 praktische oefeningen met je deel om snel aan de slag te gaan.


Downloaden maar!