Wat heeft jouw paard je te vertellen?

Je droomt van een gezond en blij paard waarmee je de doelen kunt halen die jij hebt gesteld. Toch blijf je het gevoel houden dat er iets fysiek of mentaal niet helemaal goed gaat. 

Door het insturen van een recente foto van jouw paard krijg je inzicht in hoe jouw paard zich voelt en welke vervolgstappen je kunt nemen.

Ik wil een reading inplannen!

Herken je dit?


 • Je loopt met jouw paard ergens tegenaan. Je hebt van alles geprobeerd maar voelt dat er nog iets onderhuids sluimert..
 • Je verlangt naar een gezond en blij paard zodat jullie als team weer aan de slag kunnen.
 • Je wil in mensentaal horen wat jouw paard nu eigenlijk echt wil vertellen of voelt.
 • Je hebt een aantal vragen waarop je graag antwoord wilt hebben.
 • Je bent nieuwsgierig en wil graag eens weten wat jouw paard te vertellen heeft 😉

Hoe werkt een fotoreading?

Ik geloof dat alles bestaat uit energie. Onze lichaamscellen, onze gedachten, onze emoties en natuurlijk alles om ons heen!

Als je er voor open staat om die energie te mogen ontvangen, uiteraard met een beetje training en het durven luisteren naar je intuïtie :), kan je deze boodschappen ontvangen. Ik maak door deze manier toe te passen op afstand contact met jouw dier.

Tijdens deze sessie laat ik het paard zijn of haar verhaal doen. Ik hoor wat er gezegd mag worden, ik hoor wat jouw paard aan jou wil - en soms ook moet - vertellen. Uiteraard is het mogelijk om vragen te stellen. Deze stel ik met liefde aan jouw paard.

Na de reading tune ik nog een keer in op de energie van jouw dier en trek ik uit een van mijn orakelkaartensets een inzichtskaart voor jou. Zo geeft jouw paard je een boodschap waarmee je op dit moment aan de slag mag.

Hou zou het zijn als?


 • Je duidelijk inzicht krijg in hoe jouw paard zich voelt.
 • Jouw paard zijn of haar verhaal mag vertellen zodat jij weet waar je aan toe bent.
 • Bepaalde klachten en dingen waar je tegenaan loopt met elkaar verbonden worden.
 • Je ook persoonlijk feedback kunt krijgen vanuit jouw paard?
 • Dit allemaal mogelijk is door het insturen van een recente foto. (Dus zonder dat jij een eind hoeft te rijden of veel tijd kwijt bent tijdens een behandeling)
Tussen mens en paard

Hoi ik ben Cynthia, en vanaf kleins af aan wist ik al dat ik "anders" was. Dat ik dingen kon zien, kon horen en voelen die andere mensen niet voelden. Ik kan je zeggen dat het best beangstigend was toen ik nog een klein meisje was.

Gelukkig heb ik dit deel geheel omarmd en is mijn intuïtie en mijn lijntje met boven mijn superpowers zijn geworden! Dit geeft me de kans om haarfijn situaties aan te voelen en dus snel tot de kern van een probleem te komen. Daarnaast biedt het me de kans om echt met jouw dier te connecten op meerdere levels en jouw dus de antwoorden te geven waar je naar zoekt.

Sinds 2022 ben ik me aan het verdiepen in vorige levens, regressie, hypnose en mediumschap. Ik voelde aan alles dat deze deep dive me tijdens readings zo veel meer zou brengen. En in de praktijk blijkt dit dus ook ❤.

Omdat ik weet hoe het is om met vragen rond te lopen geef ik je de kans om mij in te zetten als vertaler van deze boodschappen. Het geeft zo veel rust als je het verhaal hebt mogen horen.

Image

Wat brengt een reading jou?


Jouw paard mag zijn of haar verhaal vertellen. Wat ik merk is dat dit al zo veel opluchting geeft. Hij / zij mag eindelijk gehoord worden, het verhaal mag eruit. Ik geloof dat jij dat gevoel ook herkent, als je iets graag met iemand wilt delen omdat je zo blij bent! Of hoe fijn het is dat, wanneer je even niet lekker in je vel zit, er iemand is die even naar je luistert en je kan opvrolijken.

Daarbij krijg je antwoorden. De antwoorden waar je al zo lang naar op zoek was. Soms krijg je een bevestiging, soms denk je shit ik wilde dat ik dit liever niet wist. En heel eerlijk, een paard liegt NIET! Je krijgt dus ook soms dingen te horen die pittig of confronterend zijn. Ik weet dat je hier niet altijd op zit te wachten, maar soms is het even nodig.

Dat gezegd hebbende krijg je ook inzicht in wat jouw paard denkt dat jij op dit moment nodig hebt. Ik trek een inzichtskaartje vanuit de energie van jouw paard. Een boodschap waar je mee aan de slag mag. Hoe mooi is dat :)?


Ik wil een reading inplannen!

Dit is wat je krijgt

 • Een live - telefonische - fotoreading waarbij zowel het paard mag vertellen als jij vragen kunt stellen
 • Eén of meerdere inzichtskaarten gelegd vanuit de energie van jouw paard

De reading: € 65,-


Online of telefonische reading inclusief korte kaartlegging vanuit de energie van jouw paard.

Let op: na betaling de pagina niet wegklikken. Je komt op een pagina uit waarop je de reading zelf in mijn agenda in kunt plannen.


Ik wil een reading inplannen!
Veelgestelde vragen