wat heeft jouw paard je te vertellen?

Image

Je droomt van een gezond en blij paard waarmee je de doelen kunt halen die jij hebt gesteld. Toch blijf je het gevoel houden dat er iets fysiek of mentaal niet helemaal goed gaat. 

Door het insturen van een recente foto van jouw paard krijg je inzicht in hoe jouw paard zich voelt en welke vervolgstappen je kunt nemen.

Yes, dit wil ik!

Herken je dit?


 • Je loopt met jouw paard ergens tegenaan. Je hebt van alles geprobeerd maar voelt dat er nog iets onderhuids sluimert..
 • Je verlangt naar een gezond en blij paard zodat jullie als team weer aan de slag kunnen.
 • Je hebt een aantal vragen waarop je graag antwoord wilt hebben.
 • Je bent nieuwsgierig en wil graag eens weten wat jouw paard te vertellen heeft 😉

Hoe werkt een fotoreading?


Ik geloof dat alles bestaat uit energie. Onze lichaamscellen, onze gedachten, onze emoties en natuurlijk alles om ons heen!

Als je er voor open staat om die energie te mogen ontvangen, uiteraard met een beetje training en het durven luisteren naar je intuïtie :), kan je deze boodschappen ontvangen. Ik maak door deze manier toe te passen op afstand contact met jouw dier. 

Tijdens deze sessie laat ik het paard zijn of haar verhaal doen. Ik hoor wat er gezegd mag worden, ik hoor wat jouw paard aan jou wil - en soms ook moet - vertellen. Uiteraard is het mogelijk om vragen te stellen. Deze stel ik met liefde aan jouw paard.

Na de reading tune ik nog een keer in op de energie van jouw dier en trek ik uit een van mijn orakelkaartensets een inzichtskaart voor jou. Zo geeft jouw paard je een boodschap waarmee je op dit moment aan de slag mag.

Hoe zou het zijn als..


 • Je kort en krachtig inzicht krijg in hoe jouw paard zich voelt.
 • Jouw paard zijn of haar verhaal mag vertellen zodat jij weet waar je aan toe bent.
 • Bepaalde klachten en dingen waar je tegenaan loopt met elkaar verbonden worden.
 • Je als je inzicht krijgt in welk proces je op dit moment doorloopt en waar jouw focus op mag liggen.
 • Je meer inzicht krijgt in het karakter van jouw paard door een simpele analyse.
 • Dit allemaal mogelijk is door het insturen van een recente foto. (Dus zonder dat jij een eind hoeft te rijden of veel tijd kwijt bent tijdens een behandeling)
Yes, dit wil ik!

Hoi ik ben Cynthia, bewegingstherapeut voor paarden. Het is mijn doel om fysieke en mentale blokkades weg te nemen zodat jouw paard weer optimaal kan presteren.

Al vroeg kwam ik erachter dat ik "anders" was. Dat ik dingen kon zien, kon horen en voelen die andere mensen niet voelden. Ik kan je zeggen dat het best beangstigend was toen ik nog een klein meisje was.

Gelukkig heb ik dit deel geheel omarmd en is mijn intuïtie mijn superpower geworden! Dit geeft me de kans om haarfijn situaties aan te voelen en dus snel tot de kern van een probleem te komen. Daarnaast biedt het me de kans om echt met jouw dier te connecten op meerdere levels.

Ik vind deze tools zo waardevol dat ik ze graag met je wil delen. Zodat het voor jou ook mogelijk is om weer onbezorgd met jouw paard aan de slag te gaan. Zodat het voor jou ook mogelijk is om jouw paard weer gezond en fit te zien!

Image
Image

Wat brengt deze reading jou


Jouw paard mag zijn of haar verhaal vertellen. Wat ik merk is dat dit al zo veel opluchting geeft. Hij / zij mag eindelijk gehoord worden, het verhaal mag eruit. Ik geloof dat jij dat gevoel ook herkent, als je iets graag met iemand wilt delen omdat je zo blij bent! Of hoe fijn het is dat, wanneer je even niet lekker in je vel zit, er iemand is die even naar je luistert en je kan opvrolijken.

Daarbij krijg je antwoorden. De antwoorden waar je al zo lang naar op zoek was. Soms krijg je een bevestiging, soms denk je shit ik wilde dat ik dit liever niet wist. En heel eerlijk, een paard lieg NIET! Je krijgt dus ook soms dingen te horen die pittig of confronterend zijn. Ik weet dat je hier niet altijd op zit te wachten, maar soms is het even nodig.

Dat gezegd hebbende krijg je ook inzicht in wat jouw paard denkt dat jij op dit moment nodig hebt. Ik trek een inzichtskaartje vanuit de energie van jouw paard. Een boodschap waar je mee aan de slag mag. Hoe mooi is dat :)?

Als bonus krijg je een wat ik "De blauwdruk van het paard" analyse. Je krijgt meer inzicht in het karakter van jouw paard door middel van de numerologie en de sterrenbeelden. Voor mij was dit enorm waardevol omdat ik hierdoor nog beter snap wat voor paard ik tegenover me heb en waarom hij of zo reageert zoals hij doet.

Dit is wat je krijgt:

 • Een fotoreading waarbij zowel het paard mag vertellen als jij vragen kunt stellen

 • Eén of meerdere inzichtskaarten gelegd vanuit de energie van jouw paard

 • "Blauwdruk van het paard" analyse
Image
Veelgestelde vragen

Eenmalig

€49,50

Eenmalig

 • Fotoreading

 • Inzichtskaartje gelegd vanuit de energie van jouw paard

 • "Blauwdruk van het paard" analyse

Yes!

6 maanden abonnement

€210,-


 • Maandelijkse reading

 • Uitgebreid verslag

 • Inzichtskaartje gelegd vanuit de energie van jouw paard

Yes!