Ik voel aan alles dat er iets met mijn paard is maar ik weet niet wat ik nog kan doen

Heb jij een paard met klachten als hoofdschudden, vage (en steeds terugkerende) kreupelheden of gezondheidsklachten aan die - wat je ook probeert - maar niet opgelost worden?

Tijd om op zoek te gaan naar die oorzaak en hem aan te pakken. Op naar een gezond en fit paard zodat jullie weer samen kunnen genieten.

Hoe help ik mijn paard?

En herken je één of meerdere van onderstaande symptomen?


→ Jouw paard heeft zo maar ineens klachten gekregen en wat je ook doet ze gaan niet weg.

→Je loopt tegen vage problemen aan die steeds weg lijken te zijn en toch weer terug komen.

→ Je hebt een paard wat tijdens het rijden staakt, heel boos is op het been, bokt/steigert of je rijdt met de de handrem erop.

→ Je paard heeft last van mestwater, diarree of laat veel winden. Je gaat standaard maar aan de kant staan 😉.

→ Je hebt een paard wat last heeft van steeds terugkerende of door het jaar heen blijvende jeuk. Dit kan aan de staart/manen/lichaam zijn of een combinatie hiervan.

→ Je krijgt het gewicht van jouw paard niet onder controle. Te dik of te dun, een normaal gewicht lijkt onbereikbaar.

→ Je hebt een paard wat steeds maar blessures op blijft lopen. 

→ Je hebt al zo veel therapeuten versleten maar niemand kan je vertellen wat er speelt en hoe je het blijvend op kan lossen.

→ Dat gezonde, blije en fitte paard? Dat heb je al maanden of misschien wel jaren niet gezien 😔..

Een paard laat niet zo maar klachten zien. Als jij jouw paard hierin herkent dan is dit het seintje dat je hier serieus mee aan de slag mag. 

Hou zou het zijn als..

→ Dat aha moment krijgt en dat er duidelijkheid is over waar die klachten vandaan komen?

→ Je weer vol plezier samen met jouw paard kan werken omdat hij er ook weer zin in heeft?

→ Problemen eindelijk is opgelost worden in plaats van steeds maar oppervlakkig aangeraakt worden?

→ Je iemand naast je hebt staan en je tijdens dit traject begeleid?

Image

Wat nu als datgene wat jij nu ziet eens niet voortkomt uit een fysieke verstoring?


Er zijn tal van oorzaken waardoor jouw paard klachten kan krijgen. Er zijn zeker meerdere wegen die je kunt bewandelen om dit te aan te pakken, maar dan moet je wel weten wat er aan de hand is.

Doordat jouw paard een meester is in het verbergen en compenseren van klachten zie je eigenlijk niet snel dat er iets aan de hand is. Op een gegeven moment kan jouw paard zich niet langer verbergen en zal hij langzaam laten zien dat er iets aan de hand is. Dit zal hij in een van de 4 volgende lagen tevoorschijn komen:

De fysieke laag

De fysieke laag omvat alles wat zich binnen het lichaam  bevindt (het skelet, de spierstelsel, het zenuwstelsel, organen, hormoonhuishouding etc.) en alles wat van buitenaf te observeren en van binnenuit te reguleren valt. Het fysieke lichaam geeft continue signalen over hoe het met jouw paard gaat.

Mentaal en emotioneel

De mentale en emotionele lagen hebben betrekking op gedachten en emoties die jouw paard ervaart. Toch werkt het overgrote deel van deze lichamen onbewust zo dat er niet iedere minuut over na hoeft worden gedacht. Veel signalen uit de omgeving bereiken deze lagen niet. En precies daarom is de verbinding met de andere lagen zo belangrijk.

De energetische laag

Deze laag staat voor de energie die alles in het fysieke lichaam doet stromen. Deze laag is weliswaar niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Emoties zijn bekende bewegingen van energie, net als ademhaling. De energetische laag is niet alleen van binnenin, maar ook van buitenaf merkbaar door bijvoorbeeld de chakra's en de meridianen. 

De spirituele laag

Deze laag is je hogere Zelf. Er is iets dat de “ik” van jouw paard overstijgt. Dat is de kern van zijn wezen. Deze kern handelt belangeloos en staat voor verbondenheid en alles omvattende liefde.

Vorige levens/familiebelasting

Als je me al iets langer volgt weet je dat ook vanuit deze lijn klachten kunnen ontstaan. Je paard neemt deze als ware mee naar dit leven om hier, bij jou, de kans te krijgen ze op te lossen. Het is aan jou om dit te kunnen en mogen horen.

Door deze lagen te lezen en met elkaar te verbinden krijg je een volledig beeld van hoe jouw paard zich voelt en kan je dus blijvend stappen maken!

Na dit traject

✅ Heb je een duidelijk stappenplan om aan de slag te gaan met de klachten van jouw paard en deze blijvend aan te pakken/ondersteunen.

✅ Zit jouw paard fysiek en mentaal goed in zijn vel en beweegt hij losser en soepeler. 

✅ Weet je welke voeding en supplementen er nodig zijn om deze opwaartse spiraal vast te houden.

✅ Heb je, met mijn hulp, 6 maanden de gezondheid van jouw paard helemaal in kaart gebracht en heb je enorme stappen vooruit genomen. 

✅ Heb je een opgelucht gevoel dat het "niet aan jou lag" en weet je dat dit ook voor jouw paard mogelijk was.

Ja, dit wil ik!

Na maanden blessure leed bij mijn paard en vele dierenartsen bezoeken, onderzoeken, echo’s, foto’s en inspuitingen verder had ik zoiets ik blijf met mijn paard In die vicieuze cirkel zitten en kom niet verder.

Wist echt niet meer wat te doen, was er moedeloos en heel erg verdrietig van! Ik wilde er alles aan gedaan hebben om een eventuele minder leuke beslissing te moeten nemen dus ben ik gaan google’n en zo kwam ik bij jou terecht.

Na 1 week zag je al zichtbare verbetering van haar blessure en nu ruim 3 weken verder is zij zo goed als blessure vrij en gaan wij weer langzaam saampjes opbouwen, zo blij mee!

S. MARTENS
Mijn paard Metske begon in het voorjaar symptomen te krijgen van headshaking. Bij de 1e behandeling viel me al meteen op dat hij zichtbaar aan het ontspannen was oa door flink te gapen. Hoewel ik toch sceptisch was, werd het hoofdschudden steeds minder. Na de 3e behandeling was het zo goed als over en kon ik de training weer langzaam opbouwen. Nu een week na de 4e behandeling kan ik hem weer volop rijden. Metkse en ik kunnen weer samen genieten!
MARJET & METSKE

Je hebt ons net het verslag gestuurd en heb het met ontroering zitten lezen. Wat klopt dit verhaal en wat heeft ze me via jou een mooie boodschap mee

Ik ben inderdaad te lief ook in de “ mensenwereld “ en loopt hier regelmatig tegenaan.

Ik krijg de laatste maand al het idee via Madam dat ik dat moet gaan veranderen maar zo duidelijk vind ik echt bijzonder dat ze me dat meegeeft. Het is ook echt een pracht paard en we zijn er blij met haar.

Ik ga de neusriem minder strak doen 😉 en haar meer afwisseling geven.

Ik ben zoooo blij met dit verslag. Heb even een traantje gelaten omdat het zo klopt.

WILLEKE VAN MARREWIJK

Hoe ziet dit traject eruit?

We gaan 6 maanden voor en met jouw paard aan de slag!


We starten met een startsessie

Tijdens deze uitgebreide afspraak wil ik alles over jouw paard weten. Hoe meer ik weet hoe duidelijker het beeld wordt en hoe beter ik je advies kan geven. Denk hierbij aan vragen over:

  • De geschiedenis
  • Medische geschiedenis
  • Voeding, supplementen, ontworming, enting ed
  • Huisvesting

Tegelijkertijd doe ik een fysiek en energetisch onderzoek en pak ik de lecher antenne erbij om door te meten. Mocht het nodig zijn dan kijk ik ook naar de beweging en het harnachement.

2 vervolgafspraken bij jou op locatie

Om de veranderingen zelf ook te monitoren kom ik tijdens dit traject nog 2x naar je toe. Naast het nogmaals doormeten met de lecher antenne zal ik jouw paard, indien dit fysiek mogelijk is, ook behandelen met cranio-sacraal therapie en energetische therapie. Naast dat de supplementen zo hun werk kunnen doen geef ik het lichaam van binnenuit en op energetisch niveau ook een boost.

3 online checkup momenten en 24/5 begeleiding

Zijn er nog aanpassingen nodig in het stappenplan, hoe staan we er nu voor, kunnen we nog aanpassen of verbeteren?

Ik houd graag een vinger aan de pols omdat ik weet dat er tijdens dit traject dingen veranderen en dat dit om actie vraagt. Om dit zo goed mogelijk in de gaten te houden hebben we om de maand een online checkup moment. (Hier zit een doormeting op energie niveau bij inbegrepen.)

Jouw eigen google drive map

Alle documenten die je nodig hebt op 1 plaats.

Alle verslagen komen in jouw eigen google drive map te staan. Alleen jij en ik heb hier toegang toe zodat jouw informatie ook alleen bij jou terecht komt.

In deze map worden naast verslagen ook bijlagen toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan reinigingsmogelijkheden of achtergrondinformatie.

Image

Nog even praktisch..

Als je met mij aan het werk gaat dan kun je er vanuit gaan dat ik niet alleen inzoom op de klacht maar kijk naar het gehele plaatje. Ik ga dus op zoek naar waarom jouw paard deze klachten heeft en help je om deze blijvend op te lossen.

Dit doen we door diep te duiken in het (medische) verleden, de leefomstandigheden, de voeding maar ook zeker de fysieke, emotionele/mentale en energetische gesteldheid van jouw paard. Daarnaast meet ik jouw paard door met de lecher antenne of biotensor. En ja, ik zoom ook in op familiebanden en vorige levens. Dus het spirituele wordt ook zeker niet overgeslagen. 

Aan de hand van deze informatie maak ik een uitgebreid stappenplan. Dit is vaak een combinatie van advies over voeding en ondersteuning van het systeem van jouw paard. Dit kan door het inzetten van natuurlijke middelen (zoals homeopathie, kruiden, essentiële oliën of samengestelde middelen van bijvoorbeeld Phytonics). Als het nodig is geef ik je ook advies over het inzetten van maatregelen rondom de huisvesting of training.

 - Disclaimer: ik ben geen arts en ik stel geen diagnoses. - 

6 maanden traject: € 148,- per maand

Dit bedrag is inclusief BTW. De reiskosten en geadviseerde voeding / supplementen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De reiskosten worden over de klanten op de dag waarop de afspraak staat verdeeld en bedragen 0.30ct per km gerekend
vanaf en tot aan 5351PJ.


Tijd voor actie

Veelgestelde vragen