Gezondheidsscan voor je paard

Hoe voelt jouw paard zich? Zoek jij een simpele manier om de gezondheid van je paard inzichtelijk te krijgen?

Heeft jouw paard vage klachten zoals natte mest, jeuk, mok of een hoestje? Of loop je er tegenaan dat het met perioden goed gaat en dan opeens weer heel slecht? Dat jouw paard misschien niet aan kan komen of juist af kan vallen? Of, als laatste, dat je merkt dat jouw paard toch wat stram blijft of gewoon niet helemaal lekker mee kan komen.

Dan kan de gezondheidsscan jou inzicht geven in hoe jouw paard ervoor staat qua gezondheid en wat je kan doen om deze te verbeteren.

Yes, dit wil ik!
Image
Image

Het systeem inzichtelijk krijgen is stap 1 als we het hebben over gezondheid

Als jij niet weet wat er in het lichaam van jouw paard speelt kan je supplementen, dekens en behandelingen er tegenaan gooien wat je wilt, je ziet misschien kort wat verlichting maar de oorzaak heb je 9 van de 10 keer niet te pakken.

En laat dat nu net zijn waar ik je bij wil helpen: het inzichtelijk krijgen van wat er speelt en je helpen om stappen vooruit te maken.

De voordelen

Ieder paard is uniek, zowel lichamelijk (en mentaal) als hoe de geschiedenis gelopen is. Zo kan het zijn dat jouw paard heel veel mee gemaakt heeft en dat veel klachten hier naar te herleiden zijn. Het kan ook zo maar zijn dat hij niet zo veel mee gemaakt heeft maar dat er veel veranderingen in voeding of omgeving zijn geweest.

Al deze punten hebben zijn weerslag op de gezondheid van jouw paard. Ik kijk dus niet alleen naar voeding, maar ook naar de (medische) geschiedenis en tegelijkertijd naar het emotionele/mentale deel. Alles staat met elkaar in verbinding en heeft zijn weerslag op elkaar.

Zoals ik al eerder schreef krijg je met behulp van deze scan duidelijk inzicht in hoe het ervoor staat met de gezondheid van jouw paard. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakt stappenplan om hier mee aan de slag te gaan.

Hoi ik ben Cynthia, bewegingstherapeut voor paarden. Het is mijn doel om fysieke en mentale blokkades weg te nemen zodat jouw paard weer optimaal kan presteren.

Zelf heb ik ook jarenlang geworsteld met gezondheidsproblemen bij een van mijn paarden. Ik had een paard met zomer eczeem. Na het volgen van diverse behandeltrajecten kwam ik, waarschijnlijk net als jij, op het punt dat het probleem net niet opgelost was maar dat er geen andere behandelopties had.

Ik ben verder gaan zoeken en heb al mijn kennis en kunde als therapeut ingezet. Eén ding werd al snel duidelijk: meten is weten! Zonder mijn lecher antenne en biotensor had ik dit niet op kunnen pakken.

Je hebt me er vast al eens meer over horen vertellen, ik ga er vanuit dat alles uit energie bestaat. Als je vanuit die gedachte denkt bestaan wij, de dieren, de natuur om ons heen maar ook een voedingsstof of supplement uit een bepaalde energie.

Deze trilling kan worden gemeten. Je kunt dit vergelijken met een frequentie die de radio ontvangt en door hier op af te stemmen je ook muziek hoort. In plaats van een radio te gebruiken zet ik de biotensor en de lecher antenne in. Deze vangt de frequentie (energie) van de stof en die van jouw paard op en zorgt ervoor dat er al dan niet muziek te horen is. Is er een match? Dan horen we muziek. Is er geen match? Dan blijft het stil.

Ditzelfde geldt als je wilt weten of jouw paard ergens pijn heeft. Ik loop met de biotensor of lecher antenne diverse frequenties (energie) van het lichaam na. Op deze manier checken we of er ergens een blokkade zit.

Pas toen ik deze methode in ging zetten kwam ik een laagje dieper  wist ik wat mijn pony dwars zat. Onwijs fijn want ik heb nu een paard die haar manen en staart met rust laat! Nu ik weet hoe waardevol deze metingen zijn wil ik dit graag met jou delen. Zodat het voor jou ook mogelijk is om weer vol van jouw paard te genieten.

Image

Dit is hoe de scan werkt

 1. Ja dit wil ik!
  Klik op de “Ja dit wil ik” knop en reken de gezondheidsscan af. Daarna komt daarna op een pagina met alle informatie voor de vervolgstap.
 2. Gezondheidsscan
  Zodra ik het de haren heb ontvangen ga ik ermee aan de slag. Ik meet alles voor je door, de organen, de mentale gezondheid en mogelijke tekorten.  Uiteraard meet ik ook de voeding en passende supplementen uit. Jij ontvangt aan de hand van de meting een verslag
 3. Vragenuurtje
  Bij het verslag zit ook een linkje naar mijn agenda. Hierin kan je een belmoment inplannen waarop we het stappenplan of mogelijke vragen die jij nog hebt kunnen bespreken.

- let op! Deze meting vervangt nooit het advies of behandeling van een dierenarts. - 

Is het tijd voor meer inzicht in:

 • De fysieke gezondheid van jouw paard
 • De mentale / emotionele gezondheid van jouw paard
 • De stappen die je kunt nemen op weg naar een nog betere gezondheid

Voor mij is gezond zijn (en blijven 😉) enorm belangrijk. Daar naar het gehele systeem te kijken en tekorten aan te pakken zorg je ervoor dat jouw paard sterk en gezond blijft. Dus wil jij weten waar de knelpunten bij jouw paard zitten? En wil je weten wat je kunt doen om dit te verbeteren? Dan is deze scan voor jou!

Gezondheidsscan

€ 97,-


 • Fysieke en mentale gezondheid in beeld
 • Een duidelijk verslag met een uitgebreid stappenplan

 • Mogelijkheid tot het inplannen van een belmoment om jouw vragen te bespreken

Dit wil ik!

Veelgestelde vragen