Dit is je kans...


Iedere dag werk je keihard aan het verwezenlijken van jouw grootste droom. Je wilt niets liever dan presteren met jouw paard en zit niet te wachten op een geblesseerd of ziek paard. Je weet alles over het correct trainen van jouw paard, maar met trainen alleen krijg je geen happy athlete.

Natuurlijk begrijp ik dat je na het lezen van mijn nieuwsbrief, social media berichten of e-book nog met vragen zit, want hoe moet je het allemaal toepassen en wat past het beste bij jouw paard? Ik weet als geen ander dat het een hele uitdaging kan zijn om er ook echt iets mee te doen!

Dus als je vragen hebt of er zijn dingen niet duidelijk. Je wil meer weten over mijn werkwijze of je wil kennis met mij maken. Klik dan op de knop laat mij weten waar je tegenaan loopt en misschien selecteer ik jou voor een half uur gratis gesprek met mij! Ik geef je dan nog minstens 2 persoonlijke tips die je gegarandeerd verder zullen helpen…

Ik heb iedere maand ruimte voor 3 sessies dus wellicht dat ik jouw vraag kies!

Image Yes, dit wil ik!
Het is super interessant voor jou als:

  • Je advies of inzicht wil hebben over het bewegingsprobleem van jouw paard.
  • Je doelgericht stappen wilt zetten, maar eigenlijk niet zo goed weet waar je moet beginnen.
  • Je wilt weten welke oefeningen je een vaste plek kunt geven binnen jouw dagelijkse routine, je hierbij jouw eigen unieke methode gaat ontwikkelen en deze vol vertrouwen uit kunt voeren.
  • Je verstrikt bent geraakt in het web met alle mogelijke behandelmethoden en twijfelt aan welke manier voor jou werkt.

Hoe werkt het?
  1. Je vult hieronder je naam, e-mailadres, telefoonnummer en de reden waarom je deze sessie aanvraagt in.
  2. Je ontvangt via e-mail een bevestiging van jouw aanvraag, binnen een week hoor je of je geselecteerd bent voor het gratis gesprek.
  3. Dan plannen we samen een afspraak in en ontvang je de Zoomlink voor de online sessie die plaatsvindt via je telefoon, tablet of laptop (let op: je hebt hiervoor wel een ingebouwde camera en microfoon nodig).

Nee, dit is géén verkoopgesprek!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk ruiters te helpen om van hun paard een happy athlete te maken en te houden.

Alleen als ik denk dat jij echt iets aan een van mijn scans of trajecten hebt zal ik dit met je bespreken. Uiteraard is dat altijd geheel vrijblijvend! Ook al maak je geen gebruik van het aanbod, no worries, dan zal deze sessie alsnog heel waardevol voor je zijn.

Yes, dit wil ik!
Image
Wat brengt het je?
  • Een momentje voor jezelf om je ei kwijt te kunnen en een eerlijk antwoord te ontvangen waar je ook echt iets mee kan.
  • Nieuwe, mooie inzichten en minstens 2 gouden tips die je  kan gaan toepassen en die je gegarandeerd verder gaan helpen in het krijgen van een gezond en blij paard.
  • Rust en vertrouwen, je weet waar je staat en je weet waar je naartoe kunt werken.

– let op! Dit gesprek vervangt nooit het advies of behandeling van een dierenarts. – 


Ik wil graag een gesprek aanvragen!

Yes, dit wil ik!