Image

Een relaxmomentje voor jouw paard of jouzelf ⭐

Je bent op zoek naar een escape uit de ratrace waar je nu inzit. Even geen c* gezeur, mondkapjes of stress die je de rest van de dag al ervaart. Misschien geldt ditzelfde wel voor jouw paard ;).

Door middel van afstand kan ik - net als tijdens een fotoreading - contact met jou of jouw paard maken. Ik tune in op de verschillende energielagen die om een van jullie heen heen zit. Ik voel wat er losgelaten mag worden en zorg dat al deze ballast verdwijnt en er energie en ontspanning voor terug komt. De ene keer door een beetje energie ergens toe te voegen, de andere keer door juist iets weg te nemen.

Is er meer werk nodig dan alleen healing? Dan ga ik dit eerlijk met je delen.

- Let op! Dit advies vervangt nooit het bezoek of de behandeling van een arts. - 


Yes, dit wil ik!

Lees dit voor je wegklikt!

Ik ben onwijs trots op je dat je de tijd hebt genomen om op zoek te gaan naar dit ontspanmomentje voor jezelf of voor jouw paard. De eerste stap heb je dus al gezet!

Stap 2 is ja zeggen tegen jezelf. Met de flow mee durven gaan en jezelf of jouw paard dat ontspanmomentje gunnen. Niet half, maar ALL-IN!

Omdat jij dit al gedaan hebt verdien je een cadeautje! Die geef ik je in de vorm van een mooie korting :).

Dit zit er allemaal in deze sessie:

  • Een ontspannende healing op afstand (t.w.v. 75 euro)
  • Bonus: toegang tot mijn ontspanningsmeditatie (t.w.v. 15 euro)
  • Bonusmaterieel: toegang tot de 4 daagse challenge "Het ontspannen paard" (t.w.v. 75 euro)

De totale waarde: 165 EURO

NU VOOR SLECHTS 65 EURO

Image
Image
Image

Hoi ik ben Cynthia, bewegingstherapeut voor paarden. Het is mijn doel om fysieke en mentale blokkades weg te nemen zodat jouw paard weer optimaal kan presteren.

Zelf heb ik ook jarenlang geworsteld met een fysieke en mentale blessure bijeen van mijn paarden.
Na het volgen van diverse behandeltrajecten kwam ik, waarschijnlijk net als jij, op het punt dat het probleem net niet opgelost was maar de behandelaar geen andere behandelopties had.

Ik ben verder gaan zoeken en kwam uiteindelijk bij de cranio-sacraal therapie uit. Ik ben me hier verder in gaan verdiepen en kwam erachter dat veel klachten hiermee aangepakt kunnen worden.

Toen ik de cranio-sacraal therapie samenvoegde met de natuurgeneeskunde kwam ik erachter dat dit een gouden formule is. Door deze twee therapievormen te combineren werk ik snel en gericht aan de problemen die jij bij jouw paard ervaart. Nu ik code heb gekraakt wil ik mijn kennis en kunde graag met je delen. Zodat het voor jou ook mogelijk is om weer onbezorgd met jouw paard aan de slag te gaan.

Image
Image

NU IS HET MOMENT OM ACTIE TE NEMEN!

Als je ook maar enigszins kriebels in je buik voelt, dan weet je wat je moet doen 😉 Dat is jouw intuïtie die je gidst.

Misschien is nu wel de perfecte tijd om te starten met luisteren?! Durf voor jezelf te gaan staan, alleen jij kunt dit doen ❤️.

Veelgestelde vragen