Het Headshake Dagboek

Als je meer inzicht nodig hebt..

Dan is het handig om een dagboek bij de hand te hebben waarin je snel en overzichtelijk aan kunt vinken wanneer je wat zag.

In mijn GRATIS headshake dagboek kan je 10 dagen lang bijhouden welke klachten je wanneer bij jouw paard zag.

Vraag hem nu gelijk zodat je meteen aan de slag kunt!


Downloaden maar!
Image
De eerste stap naar een schudvrij paard is inzicht

Ik neem je even mee terug naar 2017, het jaar waarin ik een van mijn droompaarden kocht. Helaas, niet snel nadat ze bij me was bleek dat ze last had van hoofdschudden.

Na een periode van aanmodderen en toch maar het inroepen van de hulp van professionals was ik bijna klaar om de handdoek in de ring te gooien en me er bij neer te leggen dat mijn paard dan maar blijft schudden. Het was niet anders, of toch wel?

Uiteindelijk was ik het zat en ben ik me gaan verdiepen in meerdere therapievormen. Een daarvan was de cranio-sacraal therapie, iets wat voor mij toen nog ongrijpbaar was maar dit zou DE oplossing zijn. Kom maar op..

Door blokkades in dit systeem wordt het zenuwstelsel niet meer gevoed en kan het zijn afvalstoffen niet kwijt. Dit is manier A voor jouw paard om ergens in zijn lichaam te compenseren. Tel daar een trauma zoals bijvoorbeeld het stoten van het hoofd, een niet passend hoofdstel of bijvoorbeeld hangen in het halster bij op en je hebt manier B om te gaan compenseren te pakken. Het is namelijk zo dat een of meer van de onderling samenwerkende schedelbeentjes geblokkeerd raakt en hierdoor een blokkade in het systeem veroorzaakt. Wat op zijn beurt zorgt voor compensatie in bijvoorbeeld de vorm van hoofdschudden.

Mijn eerste stap in het aanpakken van headshaking is het krijgen van inzicht. Daarom heb ik een headshake dagboek ontwikkeld. Zo kan je zelf actief bijdragen aan het krijgen van inzicht in wanneer jouw paard welke symptomen laat zien. Succes met het invullen van het dagboek!


Dus ben jij voor meer inzicht?


Ja, kom maar op!