Image

wat heeft jouw paard je te vertellen?

Je weet dat je niet helemaal lekker in je vel zit. Stiekem voel of weet je ook dat jouw paard dit weet. Soms heb je bijna het gevoel alsof hij zegt: HALLO, tijd om actie te nemen! 

Ga samen met mij, de energie van jouw paard en de kaarten aan de slag om de boodschap van jouw paard duidelijk te krijgen. Zo kan jij eindelijk die cirkel waar je maar niet uit komt doorbreken.

Yes, dit wil ik!

Herken je dit?


 • Je loopt met jouw paard ergens tegenaan. Je voelt aan alles dat je een stap moet nemen maar je weet niet goed wat..
 • Jouw paard begint steeds duidelijkere signalen te geven dat hij een situatie zat is. Je weet stiekem wel waar het aan ligt maar kan hierbij wat hulp en inzicht gebruiken.
 • Je hebt een aantal vragen of een situatie waarover je graag meer inzicht wilt hebben.
 • Je bent nieuwsgierig en wil graag eens weten welke boodschappen jouw paard voor jou heeft ;).

Hoe werkt een inzichtsessie?

Ik geloof dat alles bestaat uit energie. Onze lichaamscellen, onze gedachten, onze emoties en natuurlijk alles om ons heen!

Als je er voor open staat om die energie te mogen ontvangen, uiteraard met een beetje training en het durven luisteren naar je intuïtie :), kan je deze boodschappen ontvangen. Ik maak door deze manier toe te passen op afstand contact met jouw dier.

Tijdens deze sessie maak ik contact met de energie van jouw paard. Ik schud de kaarten en vertaal datgene wat ze aan jou willen vertellen.

Bij iedere kaart krijg jij meer inzicht in welke stappen jij mag nemen. Zo geeft jouw paard je een boodschap waarmee je op dit moment aan de slag mag.

Hoe zou het zijn als..


 • Je kort en krachtig inzicht krijgt in welke boodschappen jouw paard met jou wil delen?
 • Je eindelijk weet of je op het juiste pad zit of niet en wat er onder de oppervlakte speelt.
 • Bepaalde klachten en dingen waar je tegenaan loopt met elkaar verbonden worden.
 • Je als je inzicht krijgt in welk proces je op dit moment doorloopt en waar jouw focus op mag liggen.
 • Je stap voor stap meegenomen wordt in de boodschappen die jouw paard heeft. Laagje voor laagje afpelt zodat jij duidelijk weet hé! deze stappen mag ik nemen.
Yes, dit wil ik!

Hoi ik ben Cynthia, mama van Lynn en getrouwd met Sander. Samen met onze 4 paarden en 3 katten wonen we op onze mooie plek.

Al vroeg kwam ik erachter dat ik "anders" was. Dat ik dingen kon zien, horen en voelen die andere mensen niet konden waarnemen. Ik kan je zeggen dat het best beangstigend was toen ik nog een klein meisje was.

Gelukkig heb ik dit deel geheel omarmd en is mijn intuïtie mijn superpower geworden! Dit geeft me de kans om haarfijn situaties aan te voelen en dus snel tot de kern van een probleem te komen. Daarnaast biedt het me de kans om echt met jouw dier en met jou te connecten op meerdere levels.

Ik vind deze tools zo waardevol dat ik ze graag met je wil delen. Zodat ook jij weet wat jouw paard je wil vertellen en je stappen kunt gaan maken.

Image
Image

Wat brengt deze inzichtsessie jou


Deze sessie heeft iets magisch, dat weet ik zeker!

Jouw paard mag zijn of haar boodschappen met jouw delen. Wat ik merk is dat dit zo veel opluchting geeft voor zowel het paard als voor jou. Hij / zij mag eindelijk gehoord worden, het verhaal mag eruit. Ik geloof dat jij dat gevoel ook herkent, als je iets graag met iemand wilt delen omdat je zo blij bent! Of hoe fijn het is dat, wanneer je even niet lekker in je vel zit, er iemand is die even naar je luistert en je kan opvrolijken.

Daarbij krijg je inzichten. De inzichten waar je al zo lang naar op zoek was. Soms krijg je een bevestiging, soms denk je shit ik wilde dat ik dit liever niet wist. En heel eerlijk, een paard lieg NIET! Je krijgt dus ook soms dingen te horen die pittig of confronterend zijn. Ik weet dat je hier niet altijd op zit te wachten, maar soms is het even nodig.

Doordat we 4 lagen afpellen komen we steeds dichter bij wat jouw paard ECHT met je wilt delen. Uit ervaring weet en zie ik hoe veel waarde deze inzichten geven. Het raakt me iedere keer weer als ik een sessie mag doen dat de kaarten zo waar zijn, zo passen bij de situatie. Als het gaat om zelfvertrouwen, een nieuw pad in mogen gaan of een bevestiging dat je al op het juiste pad komt.

Ik geloof dat niets voor niets gebeurd, laat jouw paard je de inzichten geven die je nu zo nodig hebt. Stop met strugglen en neem die actie. Ik weet zeker dat het je gaat helpen.

Dit is wat je krijgt:

 • Een prachtige inzichtsessie
 • Opname van de sessie
Image

Dit zeggen anderen

Dankjewel voor de mooie inzichten! Ik heb alle foto`s opgeslagen.

Hier kan ik zeker weer mee vooruit! En wat mooi dat Maimoona hierbij gestuurd heeft. Nu weet ik ook wel waarom zij op mijn pad is gekomen!

Dagmar


Wauw, kippevel dat mijn paard dit met me wil delen. Dicht bij mezelf blijven, mijn vrienden koesteren maar toch ook mijn eigen pad volgen.

Het is prima om anders te zijn. Zo duidelijk. Ik voel me nu niet meer verdwaald maar heb mezelf gevonden!

Esther

Veelgestelde vragen

Na het geven van meerdere inzichtsessies weet ik zeker dat dit waardevol is voor jou! Je krijgt inzichten waar jij mee aan de slag mag.

Is de sessie onverhoopt niet wat je wilde? DAN BIED IK 100% NIET GOED, GELD TERUG!

Als je na afloop niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug, zonder dat je een reden hoeft op te geven.