Hé coach, help je niet alleen jouw coachee?

Iedere dag ben je druk bezig om iedereen te helpen, inzichten te geven en stappen vooruit te maken.

Jouw trouwe coachpartner staat aan jouw zijde en helpt je waar hij kan. Ik vind het prachtig om deze verhalen vanuit het paard en coach te horen. Stiekem merk ik dat de coachee centraal staat, zij moeten immers geholpen worden. Maar vergeet niet dat je zonder het paard nergens zou zijn ;). 

Daarom is deze masterclass ontwikkeld, om jou tools te geven om na een drukke dag samen gewerkt te hebben nog even extra stilstaat om alle belasting van die dag ook bij het paard weg te halen.

Image

Herken je dit?


→  Je wil graag ook stilstaan bij de behoeftes van het paard. Wat heeft hij nodig na een coachsessie?

→  Jouw paard staat regelmatig na een sessie te staren, maakt wat minder makkelijk contact of is gewoon even uitgetuned.

→  Jouw paard is na een dag hard werken soms overprikkeld en kan geïrriteerd reageren. Er moet even goed gerend, gebokt of gewoon over grenzen gegaan worden voor hij weer "normaal" is.

→  Je ziet dat jouw paard soms echt "leeg is" en wil praktische tips hebben om hem te helpen.

Hou zou het zijn als..

→ Je ook weet hoe het coachen voor jouw paard is?

→  Je leert hoe je jezelf en jouw paard kunt opladen of juist ontladen wat het verschil is?

→ Je hier praktische tools voor krijgt? (Ik ben van nature praktisch, dus mijn al mijn masterclasses ook)

→ Je daarbij ook wellicht verdieping krijgt voor jouw manier van coachen?

→ Je als bonus een paar praktische oefeningen leert die je tussen het coachen door in kan zetten?

Ik ben erbij!
Image

Hoe ziet deze training eruit?


We starten met een meditatie

Als mijn vroegere zelf dit zou lezen zou ze keihard lachen, ik was totaal niet van het visualiseren en mediteren. Nu weet ik gelukkig wel beter.

We beginnen deze training met een mediatie zodat jij jouw praktijk, jouw paard(en) en thuissituatie even volledig los kan laten.

Visualisaties

Tijdens deze training volg je meerdere visualisaties en meditaties.

Je kunt deze zowel tussen het coachen door als na het coachen en tijdens het coachen inzetten. Deze oefeningen helpen jou en het paard om energie na afloop los te laten en dit ook in het systeem te verankeren. Zo blijft dit na afloop dus ook weg.

Ik noem dit af en toe wel eens een energetische reiniging.
En ja, deze oefeningen kun je ook inzetten voor jouw coachees.

Energiewerk

Dit is natuurlijk waar je voor komt! Werken met energie die in het lichaam opgeslagen zit en het batterijtje ofwel ontzettend heeft opgeladen of helemaal heeft leeg getrokken.

Ik leer je meerdere technieken zodat je zelf kunt voelen en ervaren wat het beste en prettigste voor jouw werkt.


Ik ben erbij!
Even praktisch..

 • Je krijgt direct toegang tot de eerste module van de training waardoor je meteen al stappen kunt maken.
 • Deze training bestaat uit 5 modules (inclusief een aantal mooie bonussen).
 • Aan deze training zit een community verbonden, hier kan je al jouw vragen en inzichten met mede coaches en therapeuten delen.
 • Je kunt met korting meedoen met de live dag waarop we alle kennis in de praktijk leren toepassen.

Je krijgt op 21 april toegang tot alle modules en je kunt tot 28 april instromen, daarna gaan de deuren voorlopig dicht.De modules

Dit is waar we mee aan de slag gaan:

 • Het energiesysteem
 • Energiekoorden
 • De kracht van aanraking
 • Geuren
 • Just breathe
 • Bonus module

Ik ben erbij!
Het herkennen van energieën, afwezigheid, heftige reacties en/of gedrag vertonen wat eigenlijk niet bij mijn paarden passen. Dit kunnen allemaal tekenen zijn van energetische belasting die na een coach sessie of een dag werken niet is weggenomen. Paarden zijn gevoelige dieren en pikken veel informatie op. Als we het paard niet op zijn "juiste" manier bedanken, kan deze energie van die ene coachee nog blijft hangen terwijl de volgende al klaar staat. Vandaag volgde ik een cursus over hoe ik mijn paarden tijdens en na een sessie kan beschermen. Daarnaast ook geleerd hoe ik hun en mezelf kan ontdoen van die energieën en het energiesysteem weer schoon kan maken. Bedankt Cynthia voor deze fijne en interessante dag.
Wensenkind, coaching met paard en ziel
Image

Hoi ik ben Cynthia, holistisch therapeut voor paarden.

Het is mijn doel om fysieke, mentale, energetische en spirituele blokkades weg te nemen zodat jouw paard weer optimaal kan presteren.

Na meerdere gesprekken door middel van readings hoorde ik keer na keer paarden zeggen dat ze meer een einde willen voelen na een dag werken, ongeacht hoeveel coachees jij hebt.

Ze voelen soms leeg, overprikkeld, energetisch nog verbonden met het werk of de cliënt. Soms kan ik letterlijk het energiekoord naar die specifieke klant nog voelen. Ook bij jou trouwens ;). Ik kon maar 1 ding bedenken: dit moet anders en ik kan jou de tools hiervoor geven.

Tijd voor acties dus! Mijn rugzak is gevuld met natuurgeneeskundige, energetische en cranio-sacrale kennis. Ik ben gespecialiseerd in energie- en spiritueel werk en blijf mezelf op dit vlak ontwikkelen. Op dit moment volg ik een opleiding voor hypnose en regressie zodat ik dit tijdens mijn werk ook in kan gaan zetten.

Deze dag staat in het teken van jou en jouw ontwikkeling. Ik wil je zo veel mogelijk tools aanreiken zodat ieder paard hier beter van wordt.

De online training: € 189,-

Dit bedrag is exclusief BTW.
Betalen in 2 termijnen is mogelijk, de termijnbedragen worden dan € 99,- per termijn.

Voor dit bedrag krijg je ook nog de volgende bonussen:
 • Ontmoet jouw gidsen: hierin leer je wie jouw gids/gidsen zijn en wat de boodschap is die ze voor je hebben.
 • 2 aardingsvisualisaties tijdens het werk/rijden. Deze kan je, als de spanning iets te hoog oploopt, meteen weer tot rust brengen.
 • Visualisatie voor jouw praktijk. Dit is voor jou om te zien/voelen/ervaren waar kansen liggen en waar jouw energie stagneert zodat je dit kunt doorbreken en door kunt knallen.

Ik ben erbij!

FAQ