Hé coach, help je niet alleen jouw coachee?

Iedere dag ben je druk bezig om iedereen te helpen, inzichten te geven en stappen vooruit te maken.

Jouw trouwe coachpartner staat aan jouw zijde en helpt je waar hij kan. Ik vind het prachtig om deze verhalen vanuit het paard en coach te horen. Stiekem merk ik dat de coachee centraal staat, zij moeten immers geholpen worden. Maar vergeet niet dat je zonder het paard nergens zou zijn ;). 

Daarom is deze masterclass ontwikkeld, om jou tools te geven om na een drukke dag samen gewerkt te hebben nog even extra stilstaat om alle belasting van die dag ook bij het paard weg te halen.

Image

Herken je dit?


→  Je wil graag ook stilstaan bij de behoeftes van het paard. Wat heeft hij nodig na een coachsessie?

→  Jouw paard staat regelmatig na een sessie te staren, maakt wat minder makkelijk contact of is gewoon even uitgetuned.

→  Jouw paard is na een dag hard werken soms overprikkeld en kan geïrriteerd reageren. Er moet even goed gerend, gebokt of gewoon over grenzen gegaan worden voor hij weer "normaal" is.

→  Je ziet dat jouw paard soms echt "leeg is" en wil praktische tips hebben om hem te helpen.

Hou zou het zijn als..

→ Je ook weet hoe het coachen voor jouw paard is?

→  Jouw leert hoe je jezelf en jouw paard kunt opladen of juist ontladen wat het verschil is?

→ Je hier praktische tools voor krijgt? (Ik ben van nature praktisch, dus mijn al mijn masterclasses ook)

→ Je daarbij ook wellicht verdieping krijgt voor jouw manier van coachen?

→ Je als bonus een paar praktische oefeningen leert die je tussen het coachen door in kan zetten?

Image

Hoe ziet deze dag eruit?


We starten met een meditatie

Als mijn vroegere zelf dit zou lezen zou ze keihard lachen, ik was totaal niet van visualisatie en meditatie. Nu weet ik gelukkig wel beter.

We beginnen deze dag met een meditatie zodat jij jouw praktijk, jouw paard(en) en thuissituatie even volledig los kan laten.

Visualisaties

Tijdens deze dag doen we meerdere visualisaties en meditaties.

Je kunt deze zowel tussen het coachen door als na het coachen en tijdens het coachen inzetten. Deze oefeningen helpen jou en het paard om energie na afloop los te laten en dit ook in het systeem te verankeren. Zo blijft dit na afloop dus ook weg.

Ik noem dit af en toe wel eens een energetische reiniging.

Energiewerk

Dit is natuurlijk waar je voor komt! Werken met energie die in het lichaam opgeslagen zit en het batterijtje ofwel ontzettend heeft opgeladen of helemaal heeft leeggetrokken.

Ik leer je meerdere technieken zodat je zelf kunt voelen en ervaren wat het beste en prettigste voor jouw werkt.


Even praktisch..

  • Deze dag start om 10:00 en eindigt rond 16:00/16:30. Houdt rekening met wat uitloop.
  • Locatie: bij mij thuis in Berghem.
  • We werken met paarden. Ik heb stallen dus we kunnen altijd droog werken. Het is natuurlijk wel werken met de paarden, buiten zijn is hier onderdeel van. Je bent denk ik niet bang van een spatje regen, maar draag gepaste kleding en schoenen.
  • Deze dag is inclusief lunch. Deze is vegetarisch, heb je dieetwensen geef die dan vooraf even door.
  • Je kunt vooraf casussen insturen.

De datum voor deze masterclass  is 25 maart.
Indien deze vol zit zal de volgende masterclass gepland worden op 29 of 30 maart.


Ik ben erbij!
Image

Hoi ik ben Cynthia, holistisch therapeut voor paarden.

Het is mijn doel om fysieke, mentale, energetische en spirituele blokkades weg te nemen zodat jouw paard weer optimaal kan presteren.

Na meerdere gesprekken door middel van readings hoorde ik keer na keer paarden zeggen dat ze meer een einde willen voelen na een dag werken, ongeacht hoeveel coachees jij hebt.

Ze voelen soms leeg, overprikkeld, energetisch nog verbonden met het werk of de cliënt. Soms kan ik letterlijk het energiekoord naar die specifieke klant nog voelen. Ook bij jou trouwens ;). Ik kon maar 1 ding bedenken: dit moet anders en ik kan jou de tools hiervoor geven.

Tijd voor acties dus! Mijn rugzak is gevuld met natuurgeneeskundige, energetische en cranio-sacrale kennis. Ik ben gespecialiseerd in energie- en spiritueel werk en blijf mezelf op dit vlak ontwikkelen. Op dit moment volg ik een opleiding voor hypnose en regressie zodat ik dit tijdens mijn werk ook in kan gaan zetten.

Deze dag staat in het teken van jou en jouw ontwikkeling. Ik wil je zo veel mogelijk tools aanreiken zodat ieder paard hier beter van wordt.

De masterclass: € 155,-

Dit bedrag is exclusief BTW.
Betalen in 2 termijnen is mogelijk, de termijnbedragen worden dan € 89,- per termijn.

Voor deze dag zijn er 4 plekjes beschikbaar. Ik wil iedereen zo goed mogelijk helpen om de oefeningen eigen te maken. Dit werkt alleen in kleine groepen. Wil jij deze masterclass graag volgen maar is werken in een groep niets voor jou? Laat het me dan even weten, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.


Ik ben erbij!