Wil jij de band met jouw paard verbeteren?

Je droomt van fijne samenwerking met jouw paard. Helaas verloopt de communicatie op dit moment niet zo goed. Jullie "verstaan" elkaar niet waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan en je misschien wel het plezier kwijt bent geraakt.

Tijdens dit traject van 3 maanden gaan we aan de slag met de communicatie tussen jullie. Wat probeert jouw paard je met bepaald gedrag te vertellen? En hoe kan jij het plezier weer terug krijgen? 

Yes dit wil ik!

Image

Herken je dit?


 • Snap jij jouw paard niet meer? Verstaan jullie elkaar niet meer?
 • Loop je tegen gevaarlijke situaties aan en gaan jullie letterlijk het gevecht met elkaar aan?
 • Loop je vast met jouw paard doordat bepaalde oefeningen gewoonweg niet lukken?
 • Ben je langzaam aan het plezier in het rijden kwijt geraakt omdat je altijd maar een checklistje in je hoofd afvinkt?
 • Wil je weten waarom de dingen waar je tegenaan loopt nu eigenlijk gebeuren?
 • Je bent bang geworden van jouw paard. Door alles wat er gebeurd is durf je gewoon niet meer.
De verbinding kwijt zijn..

Samenwerken met jouw paard begint niet bij jouw paard, maar bij jou. In readings hoor ik het al vaak terug, nu is het tijd om de woorden van de paarden met je te delen.

"Mensen hebben vaak niet door hoe ze zich voelen, wat ze uitstralen. Gedachten zijn vaak vliegensvlug en veranderen nogal eens. Daarbij voelen we ook hoe jij je voelt en of je daarin eerlijk bent naar jezelf. Wij zijn er om je te helpen, je soms een spiegel voor te houden maar vooral om je te laten groeien. Dit doen we vanuit ons ❤."

Alles bestaat uit energie. Wat zend je (on)bewust uit? Waarom heb je die gedachten of gevoelens en hoe kan je dit aanpakken? Ga aan de slag met jouw mindset en de tools die ik je leer om de situatie blijvend te veranderen. Om er weer lol in te krijgen en om elkaar te begrijpen. Hoe tof is dat?

Image

Wil jij dit?


 • Ontdekken hoe je samen met jouw paar weer kunt groeien? De doelen mag halen die jullie samen graag willen bereiken?
 • Elkaar weer begrijpen en weer samen kunnen werken. Die ❤verbinding weer kunt voelen.
 • Je gewoon weer kunt vertrouwen.
 • Je bewust wordt van hoe je kunt groeien, wat is er voor jullie beide nodig om weer plezier te kunnen hebben?
 • Je patronen, gewoontes en spanning kunt doorbreken.
Yes dit wil ik!

Hoi, ik ben Cynthia. Mama van Lynn, getrouwd met Sander en ik heb een mooie kudde met 4 paarden. 

Laat me je meenemen in het verhaal van een van hen, Pippa. Ik heb haar al vanaf dat ze heel klein was. Samen met Heaven heb ik haar op mogen voeden en op mogen leiden tot een sterk en gezond paard. Klaar om ingereden te worden, wat ik zelf heb mogen doen. Er was vertrouwen, we werkten samen en begrepen elkaar.

Tot een naderende verhuizing roet in het eten gooide.. Ik wilde haar graag leren om te galloperen, vanaf toen is alles bergafwaarts gegaan. Mevrouw steigerde, bokte en deed alles om me maar eraf te krijgen. Later, na een rustperiode en de verhuizing werd het gedrag extremer. Ze steigerde en negeerde me soms compleet. Wat een spiegel.

Na veel grondwerk, soul searching en het werken aan onze communicatie en grenzen stellen begonnen we weer stappen vooruit te nemen. Nu onze afspraken helder zijn, en na dit bij anderen te hebben toegepast, weet ik hoe je weer back on track kunt komen. Hoe je die ❤verbinding kunt herstellen.

Pip

Wat brengt dit traject jou

Na dit traject weet ik zeker dat jullie elkaar hebben teruggevonden. Je krijgt zoiezo een blij en gelukkig paard. Jullie kunnen weer samen aan de slag! Je kunt weer aan de slag met het werken aan doelen, dit keer wel vanuit de verbinding tussen jullie, vol vertrouwen.

We hebben gewerkt aan het terugkrijgen van de verbinding, er is rust. Ik deel al mijn tools met je zodat jij ook na dit traject verder kunt. Dit zorgt ervoor dat je de zekerheid en rust hebt om stappen te maken. De communicatie tussen jullie is goed en je weet wat je moet doen als er per ongeluk een misstapje gemaakt wordt.

Na dit traject weet je wat de onderliggende triggers en gedachten zijn. Je weet waarom je doet wat je doet en waarom jouw paard daar zo op reageert. En vergeet niet dat je mij altijd als backup aan de zijlijn hebt staan om je te helpen. Ik zorg ervoor dat je op het juiste pad blijft.

Voor mij is het van belang dat jullie je beter gaan voelen, stappen gaan maken. Daarom hebben we voordat we dit traject aangaan eerst een gratis intakegesprek om te zien of dit traject bij jullie past.

- let op! Dit behandeltraject vervangt nooit het advies of behandeling van een dierenarts. - 

  Het traject

  In dit traject zitten 6 sessies bij jou op locatie waarin we samen met jou en jouw paard aan de slag gaan.  Tijdens iedere sessie pel ik een laagje verder af waardoor we uiteindelijk tot de kern van jullie uitdagingen komen. 

  Het doel hiervan is dat we tot de kern komen van het probleem komen zodat we deze ook daadwerkelijk oplossen. Door hiermee aan de slag te gaan maak je blijvende stappen.

  In de sessies maak ik onder andere gebruik van:
  - Grondwerk
  - Energiewerk en het lezen van energie
  - Lichaamshouding
  - Tools om te werken aan je mindset
  - Visualisatie
  - Systemisch inzicht / coaching

  Tijdens dit traject begeleid ik jou 3 maanden lang. Je hebt mij 24/5 als hulplijn zodat je altijd al jouw vragen kunt stellen. Ook heb je de mogelijkheid om tussen de sessies door filmpjes te sturen als je even vastloopt. Hierop geef ik je tips en tricks over hoe je dit kunt aanpakken. Ook zit er in dit traject een reading voor jouw paard zodat we van alle kanten jullie ❤verbinding kunnen herstellen. Voelen en dan pas doen.


  Image
  Veelgestelde vragen

  Het ❤verbinding traject ex reiskosten vanaf 30km vanaf 5351PJ

  €395,-

  • 3 maanden begeleiding
  • 6 samenwerksessies bij jou op locatie
  • 1 reading voor jouw paard
  • Tussentijds insturen van filmpjes en vragen
  • 24/5 mij als vraagbaak

  Cadeautje juli:
  - Gratis inzichtsessie voor jou twv € 37,50
  - Gratis edelsteen armband voor jou

  Yes, dit wil ik!