Wat tof dat we samen aan de slag gaan met de gezondheid van jouw paard! ✨


Hieronder vind je alle praktische info zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Planning
We hebben net onze eerste afspraak ingepland. Zodra ik de planning voor die dag helemaal rond heb zal ik je die mailen. Meestal is deze op de dinsdag van de week dat we een afspraak hebben compleet.

Intake formulier
Om mij zo goed mogelijk voor te bereiden vraag ik je alvast dit formulier in te vullen. Dan heb ik alvast alle gegevens bij de hand en kunnen we meteen aan de slag.

Praktisch
Zou je er voor kunnen zorgen dat jouw zadel en hoofdstel op stal aanwezig zijn en dat indien nodig je even op jouw paard kan stappen?

Als je supplementen geeft zou je die dan ook mee kunnen nemen? Mocht jouw paard doorgemeten moeten worden dan kan dit meteen meegenomen worden 😊.

Indien we aan de slag gaan met thermografie wil ik je vragen om jouw paard 2 uur van tevoren binnen te zetten. Daarnaast is het fijn om een droge en tochtvrije ruimte te hebben waar we de foto’s kunnen maken. Tocht geeft een vertekend beeld 😉.

Google drive map
Je krijgt zoals ik tijdens ons gesprek aangaf een eigen google drive map. Deze link ontvang je in een aparte mail. Hierin vind je jouw eigen documenten en verslagen. Voor nu vind je er alvast het ebook en het dagboek.

Zou je een week voor onze afspraak het dagboek in kunnen vullen? En mij deze kunnen mailen zodat ik er alvast naar kan kijken?

Incheckmoment
Uiteraard kan je me appen, mailen of bellen als je vragen hebt. Ik reageer binnen 24-48 uur.

Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen om deze via google meet even door te nemen. Je kunt deze afspraak plannen via deze link.

Aanmelding en betaling
De investering voor het traject is € 525,-. De reiskosten worden per sessie achteraf in rekening gebracht.

Om onze afspraak te bevestigen ontvang je hierbij een link om de investering in orde te maken. Ik reserveer jouw plekje een week, zodat je even de tijd hebt om het in orde te maken.

Via deze link hier kun je het traject in 1x voldoen, via deze link kan het in termijnen hier. Dankjewel alvast voor het in orde maken.

Richtlijnen voor de beste voorbereiding

 • Het paard mag vooraf gewoon gereden worden | belasten zoals je normaliter ook doet, maar tot maximaal 2 uur van te voren. 
 • Voorafgaand aan onze afspraak niet uitgebreid poetsen of knuffelen. Paarden houden niet altijd van stilstaan en zijn dan al onrustig voordat de sessie start.
 • Het paard hoeft niet brandschoon te zijn, maar helemaal onder de modder, poep en losse haren is niet fijn. Droog is wel een must.
 • Gebruik bij voorkeur geen heftig ruikende of afgevende vliegenspray, het is niet fijn om de hele dag deze geur mee te dragen 😉.
 • Plan bij voorkeur geen sessies rond voedertijd of rondom drukke tijden op stal om onrust te voorkomen.
 • Twee weken vóór en twee weken ná behandeling geen entingen of ontwormingskuur toedienen, supplementen in overleg.
 • Na de behandeling s.v.p. niet meer rijden of belasten (die dag)
 • Is jouw paard niet fit? Dan behandel ik niet. Twijfel je? Neem dan binnen max 2 dagen voordat onze afspraak gepland is even contact met me op.
 • Afspraken kunnen bij een geldige reden (ziek, persoonlijke omstandigheden) worden verplaatst. Als je annuleert moet ik helaas de kosten in rekening brengen i.v.m. bezet houden plek.
 • Je bent als eigenaar te allen tijde verantwoordelijk voor jouw paard. 
 • Bij het maken van een afspraak met Cynthia Muller accepteer je de algemene voorwaarden. 

Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust!

Groetjes,
Cynthia