Ervaringen

Revalidatie

Na maanden blessure leed bij mijn paard en vele dierenartsen bezoeken, onderzoeken, echo’s, foto’s en inspuitingen verder had ik zoiets ik blijf met mijn paard In die vicieuze cirkel zitten en kom niet verder.

Wist echt niet meer wat te doen, was er moedeloos en heel erg verdrietig van! Ik wilde er alles aan gedaan hebben om een eventuele minder leuke beslissing te moeten nemen dus ben ik gaan google’n en zo kwam ik bij jou terecht.

Ik kon ervoor kiezen dat Cynthia bij ons op locatie zou komen of dan mijn paard voor minimaal een maand bij Cynthia in revalidatie gaat. Heb voor dat laatste gekozen en heb daar zo geen spijt van!!

Na 1 week zag je al zichtbare verbetering van haar blessure en nu ruim 3 weken verder is zij zo goed als blessure vrij en gaan wij weer langzaam saampjes opbouwen, zo blij mee!

S. Martens

Ondertussen sukkel ik al sinds 1 maart met Eldar, nadat hij een trap heeft gekregen in de wei. Na de tweede behandeling in de rechter- en linker voorvoet, liep Eldar nog steeds echt stok kreupel in stap én draf.

Het is morgen precies 2 maanden geleden dat Eldar de laatste behandeling in de kliniek had. Ik was langzaam aan ten einde raad…

Gisteren kwam Cynthia Muller - Holistisch therapeut voor paarden bij ons langs voor een cranio sacraal behandeling. Zij heeft Eldar al eens eerder gezien, toen nog vol in training. Tijdens de behandeling was Eldar enorm boos en flink aan het vechten, Cynthia had zijn zwakke plekken goed gevonden! Na de behandeling heb ik Eldar aan de longeerlijn laten draven, om te kijken hoe die liep. Daar werd ik al positief verrast, dat hij beter liep. Met wat ondersteunde tape op zijn rug, liep die al helemaal beter

Sprakeloos met eindelijk een klein beetje hoop! Hij moet de komende 10 dagen rustig wat stappen aan de longeerlijn, maar vandaag kon ik het niet laten om hem even kort te laten draven. En wauw wat een verschil al

Cynthia, enorm bedankt voor dit kadootje wat je mij geeft: hoop! Eldar voelt zich echt veel beter en loopt beter.

I. van der Valk

Headshaking

Mijn paard Metske begon in het voorjaar symptomen te krijgen van headshaking. Bij de 1e behandeling viel me al meteen op dat hij zichtbaar aan het ontspannen was oa door flink te gapen. Hoewel ik toch sceptisch was, werd het hoofdschudden steeds minder. Na de 3e behandeling was het zo goed als over en kon ik de training weer langzaam opbouwen. Nu een week na de 4e behandeling kan ik hem weer volop rijden. Metkse en ik kunnen weer samen genieten!
M. MUTSAARS
Wel Cynthia is nu al 1x gekomen, er was gelukkig al een duidelijke verandering bij boy de laatste week na zijn verhuizing naar andere wei. Hij was rustiger geworden, geen over agressieve reacties naar de andere paarden.
Maar schudden tijdens het rijden deed ie nog. Zijn 1e behandeling zit erop, duidelijk wel hoofdpijn en gevoelig rond de ogen en die spieren boven zijn ogen waren vrij strak.
Ook zijn lever kwam weer boven die extra nodig heeft.
Hij begon het na een tijdje zeer prettig te vinden en liet zijn eigen hangen 🙂 zalig om te zien.
Ben zo benieuwd als de behandelingen rond zijn hoe hij dan is. 🙂
S. BEEKE
Gisteren kwam ik om 20:00 op stal en ze stond gewoon nog op de wei te eten Emoji-toetsenbord installeren en gebruiken op iPhone of iPad - appletipsEmoji-toetsenbord installeren en gebruiken op iPhone of iPad - appletips. Wat ben ik blij dat ze zo rustig kan staan en niet meer al die onrust heeft bij dat schudden. Af en toe doet ze het nog heel even en dan bedenkt ze zich volgens mij, waarom doe ik dit? En dan stopt ze. Zo fijn!
C. SALM

Readings

Hii Cynthia, door jou reading vorig jaar snap ik mijn paard zoveel beter!! Maar een kaartje vind ik ook wel leuk!

Cheyenne Kaffa

Je hebt ons net het verslag gestuurd en heb het met ontroering zitten lezen. Wat klopt dit verhaal en wat heeft ze me via jou een mooie boodschap mee

Ik ben inderdaad te lief ook in de “ mensenwereld “ en loopt hier regelmatig tegenaan.

Ik krijg de laatste maand al het idee via Madam dat ik dat moet gaan veranderen maar zo duidelijk vind ik echt bijzonder dat ze me dat meegeeft. Het is ook echt een pracht paard en we zijn er blij met haar.

Ik ga de neusriem minder strak doen 😉 en haar meer afwisseling geven.

Ik ben zoooo blij met dit verslag. Heb even een traantje gelaten omdat het zo klopt.

Willeke van Marrewijk

Goedenavond Cynthia,

Wat een leuke  verrassing om de Reading al binnen te krijgen .. dank je wel ik kan niets anders zeggen dan wauw!

Chantal

Hi Cynthia,

Dankjewel voor de mooie inzichten! Ik heb alle foto`s opgeslagen.

Hier kan ik zeker weer mee vooruit! En wat mooi dat Maimoona hierbij gestuurd heeft. Nu weet ik ook wel waarom zij op mijn pad is gekomen!

Dagmar

Heel bijzonder die reading.

Zijn net afgelopen week gaan werken aan een andere grondwerk methode.

Bizar dat ik dan jouw reading krijg er zoveel herkenning vind. Mij  coach en ik hebben allebei een traantje weggepinkt.

Melanie Schenk