Werken met de kracht van de natuur

Op weg naar een blijvende oplossing

Wil jij graag een oplossing voor het hoofdschudden van jouw paard? Of loop je tegen vage klachten of kreupelheden aan die - wat je ook probeert - maar niet opgelost worden?

Ik ga voor jou op zoek en aan de slag met het aanpakken van de oorzaak van de klachten van jouw paard zodat ook hij weer gezond en fit wordt en jullie weer samen kunnen genieten.


Vertel me meer
Image

Gratis e-book - Leer headshaking bij jouw paard herkennen

Leer meer over welke vormen van headshaking er zijn

In het gratis e-book deel ik alles over de verschillende vormen van headshaking. Meerdere vormen? Ja, niet alleen de bekende trigeminus zorgt voor deze klachten. Als duidelijk is waarom jouw paard schudt dan kan dit veel sneller aangepakt worden.

Een klachtenvrij paard is voor jou ook mogelijk. In mijn e-book vertel ik je hier alles over. Vraag ‘m nu gratis aan!

Download!

De eerste stap naar een gezond en fit paard!

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe jij je op dit moment voelt. Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd: de osteopaat, de fysio, chiropractor en de dierenarts. Geen van deze specialisten heeft jouw paard tot nu toe van de klachten af kunnen helpen. Ook allerlei poedertjes en druppels, ze hielpen niet.

Inmiddels heb je misschien wel het gevoel dat dit het dan maar is, dat er geen oplossing meer is. Het maakt je onzeker en je weet niet goed wat je nog kunt doen. Sterker nog, het maakt je ook verdrietig om jouw paard zo te zien en misschien denk je er zelfs wel aan om er dan maar een einde aan te maken. Eerlijk, ik weet hoe jij je voelt. Ik stond daar een aantal jaren geleden ook, met het halstertouw in mijn handen en klaar om op te geven. Zo kon mijn paard niet meer verder!

Per toeval kwam een oud studiegenoot op mijn pad en ontdekte ik een therapievorm waarvan ik niet eerder gehoord had. Ineens vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats en kwam ik erachter dat sommige klachten door het mixen van therapievormen wel op te lossen zijn.

Hieruit is mijn passie ontstaan om paarden met vage klachten, kreupelheden en headshaking te helpen. Het is mijn doel om door middel van behandelingen, (online) trainingen en masterclasses ook jou te helpen om weer een gezond en fit paard te krijgen. Zodat jullie, net als ik destijds, weer kunnen gaan genieten. 

Op zoek naar meer informatie?


Blogs

Headshaking en bewegingsklachten zijn er in alle soorten en maten.
Ook ik lees regelmatig blogs en nieuwsitems en ik zie dat er veel focus is op de trigeminus zenuw en op bepaalde aandoening. Maar wat als de oorzaak van de klachten misschien ergens anders in het lichaam zit?

In mijn blogs neem ik je mee naar een andere kijk op klachten.


Blogs

Podcast

Heb jij niet zo veel zin om al die blogs door te spitten? Gelukkig kan je alle items ook online luisteren.

Heb jij zin om wekelijks alle ins en outs te horen over de gezondheid van paarden? Abonneer je dan gratis op de Cynthia Muller Podcast, zodat je vanaf nu alle afleveringen automatisch ontvangt!

De Podcast is te beluisteren via Soundcloud.


Podcast

Masterclasses

Iedere maand geef ik één of meerdere live of online masterclasses. Wil jij als eerste op de hoogte zijn welk item deze maand behandeld wordt en wil jij als eerste de mogelijkheid hebben om je in te schrijven?

Abonneer je dan gratis voor de masterclass wachtlijst. Je ontvang dan automatisch een mailtje voordat de informatie op social media gedeeld wordt!


Masterclass

over Cynthia

Als specialist help ik jou als eigenaar van een paard met headshaking of vage klachten / kreupelheden inzicht te krijgen in wat er bij jouw paard speelt en wat er nodig is om dit aan te pakken. Hierbij vind ik betrokkenheid bij jullie traject, een heldere en eerlijke blik en indien nodig samenwerking met andere specialisten noodzakelijk.

Vijf jaar geleden kreeg ik zelf een paard met headshaking. Omdat ik maar geen blijvende oplossing vond is hier mijn passie ontstaan. Ik wilde deze paarden onwijs graag helpen, dus ik heb mezelf totaal in dit onderwerp gespecialiseerd. Ondertussen heb ik honderden paarden ook van hun klachten af mogen helpen. Dit gun ik jou ook.

Meer over Cynthia
Image

Ontdek hoe je jouw paard kan helpen


headshaking

Wil je gewoon meteen actie om jouw paard zo snel mogelijk te helpen? Dat kan!

Ik begin altijd met een intakesessie, ieder paard en iedere klacht is uniek. Ik wil daarbij niets over het hoofd zien. Lees hier alles over hoe ik jullie kan helpen.


Headshaking

Revalidatie

Ook als je aan de slag wilt met andere vage bewegingsklachten of revalidatie dan kan je meteen aan de slag!

Hierbij begin ik ook met een intakesessie, ieder paard en iedere klacht is uniek. Ik wil daarbij niets over het hoofd zien. Lees hier alles over hoe ik jullie kan helpen.


Revalidatie

 Therapeuten

Ben jij net als ik ook therapeut en nooit uitgeleerd? Ben je op zoek naar tools om paarden nog beter te kunnen helpen? Wil je meer verdieping en casussen bespreken met andere ondernemers?

Kennis moet gedeeld worden zodat we nog meer paarden kunnen helpen om zich beter te voelen! Lees hier meer over hoe ik jou hierbij kan helpen.


Inschrijven

Succesverhalen ❤

Feedback na eerste behandeling headshake traject:

Het gaat weer goed met Amiga. Ze is weer veel meer ontspannen in haar hele lichaam. Haar hoofd oogt ook veel beter. Ze staat heel veel te kroelen met haar maatje en ze is minder narrig naar haar omgeving/buurpaarden. Het schudden is nagenoeg weg, alleen in draf aan de longeerlijn zie ik het de eerste paar minuten.

Brenda & Amiga
Mijn paard Metske begon in het voorjaar symptomen te krijgen van headshaking. Bij de 1e behandeling viel me al meteen op dat hij zichtbaar aan het ontspannen was oa door flink te gapen. Hoewel ik toch sceptisch was, werd het hoofdschudden steeds minder. Na de 3e behandeling was het zo goed als over en kon ik de training weer langzaam opbouwen. Nu een week na de 4e behandeling kan ik hem weer volop rijden. Metkse en ik kunnen weer samen genieten!
Marjet & Metske
Gisteren kwam ik om 20:00 op stal en ze stond gewoon nog op de wei te eten Emoji-toetsenbord installeren en gebruiken op iPhone of iPad - appletipsEmoji-toetsenbord installeren en gebruiken op iPhone of iPad - appletips. Wat ben ik blij dat ze zo rustig kan staan en niet meer al die onrust heeft bij dat schudden. Af en toe doet ze het nog heel even en dan bedenkt ze zich volgens mij, waarom doe ik dit? En dan stopt ze. Zo fijn!
Cindy & Bella